arhiva

PRELUCRARE ARHIVISTICĂ

Legislația din România cere ca arhivarea documentelor să se facă după reguli foarte stricte. Compania noastră vine în sprijinul firmei sau instituției dumneavoastră cu servicii complete de arhivare – sortare, curățare, copertare și legătorie, inventariere și etichetare, consultanță în elaborarea nomenclatorului.

Află mai multe…

PĂSTRARE ȘI CONSERVARE DOCUMENTE

În scopul reducerii spaţiului de depozitare a arhivei puteţi alege depozitarea documentelor în spaţiul nostru special amenajat conform legislaţiei în vigoare pentru depozitarea arhivei. Societatea noastră este avizată de Arhivele Naționale iar documentele sunt păstrate în depozitul nostru care asigură condiţiile necesare pentru păstrarea corespunzătoare  şi pentru protecţia lor faţă de acţiunea agenţilor de deteriorare.

Află mai multe…

SERVICII DE UTILIZARE A DOCUMENTELOR

Dacă ați achiziționat serviciul de păstrare a documentelor în arhiva noastră, vă facilităm accesul la informațiile conținute prin următoarele moduri:

  • Curier rapid
  • Consultare directă la sediul nostru
  • Copie electronică pe e-mail

Află mai multe…

ARHIVARE ELECTRONICĂ

Beneficiază acum de avantajele oferite de conversia documentelor în format digital!

Conversia documentelor și organizarea fondului arhivistic cu ajutorul unui software specializat sunt soluția optimă pentru cel mai rapid și sigur acces la documentul de care ai nevoie.

Află mai multe…